Морозиво-фрі
Рецепти від Юрка Підсадного

Я займаюся виробництвом натурального морозива у Львові, і ми для тих, хто хоче його подати цікавіше, ніж просто з ложкою, підготували кілька цікавих ідей у розділі «десерти з морозива». Однією хочемо поділитися і тут.

Існують рецепти, які з Вас можуть зробити легенду, і це один із них. Морозиво-фрі робити зовсім не складно, зате супер ефектно і смачно. Приготуйте заготовки завчасно і здивуйте кохану людину чи гостей надзвичайно смачним десертом всього за кілька хвилин.

Що треба на 4 порції?

400 г морозива http://gelato.in.ua/
1 яйце
50 г вершків
100 г кукурудзяних пластівців (несолодких)
100 г доброї муки для паніровки

Як робити?

З джелато сформувати чотири великі кульки і помістити назад у морозилку.

Кукурудзяні пластівці помістити у пакет, і не дрібно подробити за допомогою качалки. Змішати з паніровкою і розсипати у тарілку.

Яйце змішати із вершками. Кожну кульку морозива спочатку вмочити у яйце, а потім ретельно панірувати у стружці. Повернути у морозильник на 30 хв. Повторити процедуру паніровки, помістити кожну кульку у пластиковий пакетик, щільно зв’язати і повернути в морозильник.

Перед подачею розігріти нейтральну олію у баняку чи фрітюрі до 180 градусів. Морозиво в паніровці смажити до золотистого кольору (прибл. 1-2 хв) і одразу подати зі збитими вершками та ягідками або поливою на свій смак.

Позначено , , , ,