Site icon streetfood.in.ua

Рулетики з баклажанів | Фірмовий рецепт Ахалі (м. Львів, вул. Дудаєва,7 / Дудаєва,16)

Streetfood.in.ua радий повідомити, що тепер, своїми секретами, тут будуть ділитися наші талановиті колеги із кращих закладів Львова.

Почнемо з просто нереально смачних рулетиків ресторану “Ахалі”, що знаохдиться у м. Львів, вул. Дудаєва,7 / Дудаєва,16 (також діє доставка).

 

 

 

???Тсссссс, ТІЛЬКИ ДЛЯ СВОЇХ?

Друзі, знаємо як ви полюбляєте наші рулетики з баклажанів Тому вирішили поділитись з вами рецептом.

❣️❗️Що потрібно на 2 порції:

▪️Баклажани – 400 гр
▪️Олія соняшникова- 90гр
▪️Сіль до смаку

❣️Горіхова паста(200 гр):

▪️Грецькі горіхи – 140гр
▪️Часник – 5 гр
▪️Зелень кінзи – 10 гр
▪️Оцет бальзамічний – 2гр
▪️Бульйон курячий – 70гр
▪️Сіль до смаку
▪️Спеції Хмелі Сунелі ( ❗️️доречі, справжні грузинські спеції можна придбати у нас в крамничці дядька Зураба)

❣️Для подачі: ▪️ зерна гранату та зелень кінзи.

А тепер сам процес:

✔️Грецькі горіхи пропустити через м’ясорубку і добавити зелень дрібно нарізаної кінзи.
✔️Часник розтовкти разом з сіллю, додати спеції та бальзамічний оцет і змішати з горіхами.
✔️Суміш розвести теплим бульйоном до стану густої сметани.
✔️Баклажани, не очищаючи від шкірки, нарізати вздовж товщиною 1 см, посолити з обох сторін і залишити на 1-2 год. Після промити під проточною водою.
✔️Підсмажити баклажани на олії з двох сторін і викласти на паперові рушники, щоб забрати залишки жиру.
✔️Загорнути горіхову начинку в баклажани. Подаємо з зернами гранату та зеленню кінзи.

Бажаємо смачного♥️ Збережи, щоб не загубити

Сайт http://akhali.lviv.ua/
FB https://m.facebook.com/akhali.lviv/
Insta https://instagram.com/akhali.lviv

Exit mobile version