Site icon streetfood.in.ua

Сальса верде

Під час поїздки до Маямі, поряд з неперевершеним барбакоа (рецепт тут), мені вдалося відкрити ще один кулінарний шедевр — сальса верде. Інтенсивність та свіжість інгредієнтів цієї сальси верде, з її зеленими помідорами, халапеньйо, кінзою та лаймом, створюють дивовижний баланс з глибокими, багатими смаками барбакоа, ідеально балансуючи жирність та спеції. Цей рецепт стане вашим надійним вибором для багатьох кулінарних пригод. Він не тільки ідеально пасує до тако, але й може слугувати чудовим доповненням до різних м’ясних страв чи рибних страв, особливо з грилю.

Що треба?

Як приготувати?

Помістіть томатілос, перці халапеньйо, цибулю та часник на деко та запікайте у духовці при 200°C до м’якості та легкого підрум’янення, близько 15-20 хвилин. Запікання допоможе підсилити смак овочів.

Після запікання дайте овочам трохи охолонути, потім помістіть їх у блендер або кухонний комбайн. Додайте свіжу кінзу, сік лайма та сіль.

Змішайте все до однорідної маси. Пробуйте і при необхідності додайте сіль або лайм за смаком.

Поставте сальсу в холодильник хоча б на годину, щоб смаки поєднались і сальса стала прохолодною.

 

Exit mobile version