Site icon streetfood.in.ua

Кращий рецепт глінтвейну
Рецепти Юрка Підсадного

В Cafe BestOf замовляли по 100-200 порцій в день. В наслідок чого ми відточили рецепт так, що сміло заявляю, що кращого не пробував :) Особливо у комбінації з сирними пампушками, він Вам піднімить настрій в любу погоду…

Що треба ?
3 апельсина
1 лимон
2,25 л доброго сухого червоного вина (наприклад Merlot або Shiraz)
0,2 л кипяченої води
1 маленьке яблуко
1 Ваніль
5 гвоздик
2 зірочки анісу
3 зернятка душистого перцю
3 капсули кардамону
3 слайси імбиру
70 мл коричневого рому (наприклад Havanna Club)
2 чл меленої кориці
4 сл коричневого цукру
Як робити ?
Апельсини та лемон ретельно помити у кипяченій воді, розрізати на пів і витиснути сік до вина. Ваніль розрізати в довж і з тупою стороною ножа вишкрибти ваніль. Шкірку і серцивину додати до вина. Яблуко помити, почистити, вирізати серединку, нарізати кільцями і додати  до вина. Спеції разом з ромом та цукром додати до сумуші і розігріти до 80 градусів. Потім на маленькому вогні гріти пів години, не доводивши до кипіння.

Exit mobile version